Har du en drøm om at blive en af verdens bedste LOL spillere? Eller måske bare spille League of legends, få nye venner og komme til sjove turneringer, så er det nu muligt!

Hos TGUeSport har vi nu åbnet for vores LOL afdeling, vi har plads til alle, både nybegyndere og øvede.  Når vi træner, vil du opleve et åbent trænerteam, som lytter til medlemmernes ideer.

Træningen vil foregå ved at, at trænerne viser hvad der skal trænes, herefter får medlemmerne selv lov til at sidde at spille og have fokus på dagens træning. Andre gange kan det være at træneren gennemgår taktikker eller lignende, hele træningen igennem. Træningen kan variere alt efter hvilket niveau du befinder dig på.

Format

Vi skaber hold og spiller typisk 5v5

Vi spiller på PC

Max. 12 spillere pr. træning

Vil du være med?

Alt du skal gøre er at sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så kan vi kontakte dig og få dig oprettet i vores system. Da vi har en del hold er der altid plads til flere, så der er et hold til alle! Alle er velkomne.

De første par træninger er gratis, herefter koster det kontingent, præcis som hvis man gik til fodbold eller håndbold.

Træningstider

Mandag og Onsdag fra kl. 16.00 - 19.00 og kl. 19.00 - 22.00, Samt for spiller på Bronce niveau eller under Tirsdag  fra 16:00 - 19:00.

Turneringer og events

Vores forskellige teams deltager i online turneringer, og tager løbende til events og turneringer rundt om i Danmark. TGUeSport afholder også selv LOL turneringer, bootcamps og Lan events, som vores medlemmer kan deltage i.

Vi afholder teambuilding arrangementer og generelt en masse sociale arrangementer som medlemmerne kan deltage i.